Dräger 4000 alkotesteri nyt saatavilla!

26.01.2021

Kuluttajille suunnattu Dräger Alcotest 3820 ehti olla markkinoilla noin 4 vuotta, kun saimme sille seuraajan: Dräger 4000 alkotesterin!

Dräger 4000 alkotesteri on ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään hyvin edeltäjänsä kaltainen. Laite on suunniteltu yksityiskäyttöön. Pienen kokonsa ansiosta sitä on helppo kuljettaa mukana ja se on erittäin helppokäyttöinen. Kuten kaikki Dräger alkotesterit, Dräger 4000 on laadukas ja luotettava. Dräger laatuun luottavat myös poliisit ympäri maailman. Toimintavarmuuden ylläpitämiseksi laite tulee kalibroida noin kerran vuodessa. Kalibrointi hoituu meillä, postittamalla laite toimipisteeseemme tai toimipisteessämme odottaessanne.

Parannuksena aiempaan malliin, Dräger 4000 paristonvaihto on helpompaa takaosassa olevan kannen ansiosta. Kieleksi voi valita suomen, englannin tai ruotsin. Laitteen suukappale on samanlainen molemmissa. Puhalluskokeen ottaminen on niin helppoa, että se onnistuu keneltä tahansa.

Jos ajokunto mietityttää, ainoa tapa varmistua, on testaaminen. Oman Dräger 4000 alkotesterin voit tilata täältä. Meiltä ostetulla testerillä on 3 vuoden takuu!