Info

Auto-Alarm Finland Oy on kehittänyt sivuston Alkotesterit.fi, jotta voisi tarjota asiakkailleen entistä parempaa palvelua ja ammattitaitoa Dräger-alkotestereiden ja alkolukkojen kanssa. Auto-Alarm Finland Oy tarjoaa niin yksityisille henkilöille sekä yrityksille huoltoa sekä kalibrointia Dräger-merkkisille laitteille.

Auto-Alarm Finland Oy:n työntekijät ovat koulutettuja tekemään Dräger-kalibroinnit, ja osaamista löytyy 10 vuoden ajalta.

Dräger ja mikä se on?

Dräger on maailman johtava turvallisuusteknologian ja lääkinnällisen teknologian alalla toimiva yritys. Dräger on vuodesta 1889 tarjonnut tuotteita, joilla on pystynyt suojaamaan, ylläpitämään ja pelastamaan ihmishenkiä.

Drägerin tuotteisiin luottavat monet kuluttajat. Drägerin tuotteiden kehittely ja laadun seuranta on oltava aina kuluttajille luotettavaa, joten Dräger keskittyy sekä ylittää paljon lainsäädännöllisiä vaatimuksia. Drägerin tuotteita valmistetaan ja testataan Saksassa.

Dräger tarjoaa Alkometrien ja alkolukkojen lisäksi myös huumetestereitä, palopakohuppuja ja häkämittareita. Niitä voi myös tiedustella ottamalla yhteyttä yhteystiedoissa näkyvään puhelinnumeroon tai laittaa tarjouspyyntöä sähköpostiin.

Kuinka luotettava on Dräger alkometrinä?

Dräger alkotesterit ilmoittaa helposti, tarkasti ja nopeasti, oletko alkoholin vaikutuksen alaisena ja estää sinua menettämästä ajokorttiasi. On kuitenkin tärkeää muistaa myös itse pohtia omaa ajokuntoaan, koska vastuu rattiin menemisestä on aina testerin käyttäjällä.

Dräger on 50 vuotta poliisin käytössä ollutta mittaustekniikkaa. Drägerillä on tiukka laadunvalvonta ja se varmistaa, että alkotestereiden tulokset ovat luotettavia. Tämän lisäksi Dräger tarjoaa mahdollisuutta kalibrointiin, johon monet vastaavanlaiset markkinoilla olevat alkotesterit eivät pysty.

Jotta luotettavuus laitteeseen säilyisi on tärkeää muistaa kalibroida Dräger alkotesterit aina 12 kk välein.