Alkotesterit.fi

Dräger 4000 alkometri saatavuus vaikeudet

12.04.2023

Viime vuoden aikana Drägerin yksityiskäyttöisen 4000 alkometrin saatavuudessa ilmeni ongelmia komponenttipulan takia. Vaikka tämä johti tuotannon keskeytykseen, Dräger on varmistanut yritys- ja ammattikäyttöisten alkometrien saatavuuden.

Tarjoamme laajan valikoiman yrityksille ja ammattikäyttöön tarkoitettuja alkometrejä, mukaan lukien Dräger 5000 seulonta-alkometri, Dräger 6000 pillimallinen ja Dräger 7000 seulonta/pilli alkometri. Nämä tuotteet ovat olleet saatavilla koko yksityiskäyttöisen komponenttipulan ajan.

Olemme saaneet ilmoituksen Dräger 4000 alkometrin toimituserien jakelun alustavasta alkamisesta kesä-heinäkuussa. Tämä on hyvä uutinen yksityiskäyttäjille, jotka ovat odottaneet tämän tuotteen paluuta markkinoille. Yksityiskäyttöisen Dräger 4000 alkometrin hinta tulee nousemaan 369 € sis. alv. 24 %.

Jos olet kiinnostunut ostamaan Dräger 5000, 6000, 7000 alkometrin, voit tilata sen verkkosivuiltamme tai ottamalla yhteyttä meihin. Meiltä saat myös lisätietoja kaikista tarjoamistamme alkometreistä.

Kuljetusalojen lakko

15.02.2023

Tänään alkoi auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton AKT:n lakko. Lakko on voimassa 15.-21.2. Posti- ja logistiikka-alan unioni PAU on ilmoittanut tukevansa AKT:n lakkoa, jotka koskevat kuorma-autojen ja perävaunujen lastaamista ja purkamista 16.2-21.2. Tukitoimien tavoitteena on vauhdittaa AKT:n työehtosopimusneuvotteluja kuorma-autoalalla.

Lakon aikana postin pakettien toimitus tulee viivästymään ja mahdollisesti vaikuttaa vielä lakon päätyttyä. Postin arvion mukaan pakettitoimituksien viive on viisi päivää paketeille, jotka lähetetään lakon aikana. Kirjeiden, lehtien, ulkomailta saapuvien ja ulkomaille lähtevien lähetysten sekä rahtikuljetusten ennakoimme viivästyvän useista päivistä yli viikkoon.

Mikäli olet lähettänyt paketin lakon aikana ja sitä ei pystytä toimittamaan, paketeista huolehditaan ja varastoidaan asianmukaisesti. Paketit saapuvat perille lakon päätyttyä kun kuljetus prosessit jatkuvat normaalisti.

Dräger laitteiden hintojen nousu ja saatavuus

01.07.2022

Maailmalla vallitseva komponenttipula ja valmistuskustannukset on vaikuttanut nyt Dräger alkotestereihin ja niiden saatavuuteen. Dräger on joutunut lopettamaan Dräger 4000 alkotesterin valmistuksen. Tilanne tulee jatkumaan oletettavasti vuoden loppuun asti.

Dräger 4000 alkotestereitä löytyy vielä varastostamme, mutta lisää niitä ei ole saatavilla. Vielä ehdit tilaamaan meiltä yksityiskäyttöön tarkoitetun Dräger 4000 alkotesterin niin kauan kuin laitteita löytyy varastostamme.

Dräger 4000 pääset tilaamaan tästä.

Dräger 4000 alkometri nyt kalibroitavissa!

20.04.2022

Drägeriltä on saapunut ohjelmistopäivitys ja Dräger 4000 alkotesterit ovat nyt kalibroitavissa.

Dräger 4000 alkometrin sekä muiden alkotestereiden kalibrointi ja huolto hoituvat toimipisteellämme Hirsimetsäntie 10, 15200 Lahti odottaessa.

Alkometrin kalibroinnin ja huollon voi myös tilata verkkokaupastamme ja postittaa alkotesterin meille verkkokaupan ohjeen mukaisesti. Kalibroimme laitteen samana päivänä, kun vastaanotamme sen. Postitamme alkotesterin samana päivänä takaisin.

Jotta testitulokset pysyvät luotettavina ja voit olla varma ajokunnostasi, alkotesteri tulee kalibroida 12 kuukauden välein.

Dräger on alkoholitestauksen edelläkävijä, jonka tekniikkaan luottavat myös poliisit ympäri maailman.

Olemme alkotestereillä koulutettuja tekemään Dräger-kalibroinnit ja huollot jopa 10 vuoden kokemuksella.

Kalibroinnin pääset tilaamaan täältä.

Uusi monikäyttöinen Dräger 7000 Alcotest alkometri sekä tammikuun kalibrointi tarjous!

12.01.2022

Uusi monikäyttöinen Dräger Alcotest 7000 alkometri yhdistää pikatestauksen ja tarkkuusalkometrin.

Dräger 7000 alkotesterissä on kaksi mittausmetodia yhdessä laitteessa. Dräger 7000 alkotesterillä saa nopeasti tiedon alkoholipitoisuudesta puhallussuppilon kautta uloshengitysilmasta ja tarkan puhallustuloksen suukappaleella suoritetussa alkometrissä.

Dräger 7000 käytännössä yhdistää kaksi alkotesteriä yhdeksi, aikaisemmin puhallussuppilon kautta suoritetun puhalluksen mitattiin Dräger 5000 alkotesterillä ja Dräger 6000 alkotesterillä suoritettiin tarkkuusalkometri suukappaleella, mutta Dräger 7000 pystyy mittaamaan yhdellä laitteella molemmat.

Suukappaleella suoritetut tarkkuusalkometrit käyttävät samoja edullisia suukappaleita, kuin aikaisemminkin. Kyseiset suukappaleet sopivat myös Dräger Alcotest 3000, 6000, 6510, 6810, 6820, 5510 ja 5820 alkometreihin.

Uusi Dräger 7000 alkotesteri on suunniteltu korvaamaan Dräger 5000 seulonta-alkometri ja Dräger 6000 alkometri, joka helpottaa huomattavasti mittaajaa tarvitsemalla vain yhden alkotesterin saamaan nopeita ja tarkkoja tuloksia.

Dräger 7000 alkotesteri prosessoi tiedot hetkessä, mittaustulokset voi lähettää älypuhelimeen tai tulostimeen bluetoothin avulla. Tulokset pystyvät myös lähettämään pilvipalveluihin. Dräger add ohjelmistosovelluksella voi huomattavasti helpottaa monia toimenpiteitä, kuten tarkkaa paikannusta sekä henkilötietojen ja testitulosten digitaalista tallentamista paikan päällä.

Dräger 7000 alkotesteri on luotettava ja antaa tarkan tuloksen jopa 6 promilleen asti. Laite sopii muun muassa käyttöön poliiseille, työturvallisuuteen ja sairaaloihin. Poliisivoimat ympäri maailman luottavat Drägerin laatuun.

Uudessa Dräger alkotesterissä on myös huomioitu maailmalla vaivanneesta koronaviruksesta ja sillä voi mitata pienentämällä tartuntariskiä. Laitteella voi mitata 90 asteen kulmassa testattavaan nähden. Laitteen sileät pinnat on helppo puhdistaa vaivattomasti. Uudella dräger alkotesterillä on panostettu hygieenisyyteen sekä testaajan että testattavan turvallisuuteen.

Dräger 7000 alkotesterissä on erityinen lämmitysjärjestelmä ja korkealaatuiset materiaalit, jotka takaavat luotettavia mittaustuloksia -10°C:n ja +55 °C:n lämpötiloissa. Laite tarvitsee myös hyvin vähäistä huoltoa ja harvat kalibrointi välit, laite tulisi kalibroida kerran vuodessa.

Uuden Dräger 7000 alkometrin pääset ostamaan tästä!

Tammikuun kalibrointi tarjous!


Kalibrointimme ovat tammikuun ajan tarjouksessa 35 €, kalibroinnin voi tilata verkkokaupastamme tai tuomalla alkotesterin toimipisteellemme osoitteeseen Hirsimetsäntie 10, 15200 Lahti.

Kalibrointimme tapahtuu nopeasti ja toteutamme sen asiakkaan odottaessa. Verkkokaupan kautta tilatut kalibroinnit lähetämme samana päivänä takaisin asiakkaalle, kun alkotesteri on saapunut meille. Olemme valtuutettu Dräger huoltopiste ja meillä hoidetaan Dräger kalibroinnit nopeasti ja ammattitaitoisesti yli 10-vuoden kokemuksella.

Kalibroinnin pääset tilaamaan täältä!