Dräger 3820 vs Dräger 4000

12.01.2021

Dräger Alcotest 3820 on ollut erittäin suosittu alkotesteri kuluttajien keskuudessa. Nyt markkinoille saatiin sen seuraaja, Dräger 4000, jonka myötä hyvästelemme Dräger 3820 mallin.

Dräger 4000 on ominaisuuksiltaan ja ulkonäöltään hyvin edeltäjänsä kaltainen. Molemmat alkotesterit antavat nopeasti tarkan ja luotettavan puhallustuloksen.

Molemmille ominaista on, että alkotesteri soveltuu niin yksityis- kuin ammattikäyttöön. Laite on pienikokoinen ja helppo kantaa mukana. Molempiin sopivat samat suukappaleet, jotka ovat erikoismuotoilunsa ansiosta helppo vaihtaa ja joissa on huomioitu hygieenisyys niin, että käyttäjän huulet eivät kosketa testerikoteloa.

Dräger 4000 -mallin takaosassa on kansi, joka helpottaa paristonvaihtoa. Dräger 3820 mallin paristojen vaihto oli hankalampaa, mutta CR123A -paristolla voidaan tehdä yli 1500, joten pariston vaihto ei ole kovin usein ajankohtainen.

Dräger Alcotest 4000 kieleksi voi valita suomen, englannin tai ruotsin. Dräger 3820 kielenä toimi ainoastaan suomi. Dräger 4000 malli myös tallentaa 100 puhallusta muistiin. Muuten ominaisuudet ovat hyvin samankaltaiset edeltäjänsä kanssa.

Kuten edeltäjänsä, Dräger 4000 on suunniteltu käyttäjäystävällisyys edellä. Selkeä näyttö, äänimerkit ja taustavalaisu painike tekevät laitteesta helppokäyttöisen, joten puhallusnäytteen ottaminen sujuu keneltä tahansa.

Dräger alkometri tarjoaa nopean ja luotettavan analyysin mittaamalla alkoholipitoisuuden uloshengityksestä. Dräger on maailman johtava alkoholimittalaitteiden valmistaja. Valmistusmaa Saksa.

Laite on helppo käyttää: Vain napinpainallis ja testeri on käyttövalmis. Puhallus suukappaleeseen ja tulos näkyy välittömästi näytöllä.

Älä ota turhia riskejä

Työpäivän jälkeisen oluen polttamiseen voi elimistöltä kestää jopa kolme tuntia. Maksan toiminta ei ole nuorilla läheskään yhtä tehokasta kuin aikuisilla. Maksan toimintaan ei voi vaikuttaa runsaalla veden juomisella, hikoilulla, eikä kylmällä suihkulla. Ainoa tapa selvittää veren alkoholipitoisuus, on testaaminen! Jos haluat toimia vastuullisesti, voit luottaa vain tarkkoihin lukemiin. Teoreettiset laskelmat ja nyrkkisäännöt sisältävät riskejä, sillä alkoholin palaminen on aina yksilöllistä.

Tutustu uuteen Dräger 4000 täältä ja tilaa omasi!