Usein kysyttyä

Miten toimitan alkometrin kalibrointiin?

Verkkokaupasta ostetaan kalibroinnit menemällä tuotteet-> kalibroinnit välilehteen. Maksettua ja hyväksyttyä tilaus tulee laite toimittaa esimerkiksi lähimpään postiin. Jos et maksa kalibrointia verkkokaupassa, lähetetään kalibroitu alkometri takaisin jälkivaatimuksella. Vain kunnat, kaupungit ja osa yrityksistä saavat laskulle (avattu asiakastili).

Valmiiksi täytetyn pakettikortin löydät tilausvahvistuksen liitteestä. Tulosta pakettikortti, kiinnitä se pakettiin ja vie paketti postin toimipisteeseen kuljetettavaksi. Jos tulostaminen ei onnistu, vie paketti postin toimipisteeseen ja lähetä paketti käyttäen asiakaspalautustunnusta: 628312

Kun lähetät alkometrin, käytä pehmustettua kuorta ja asiakaspalautus-sopimustamme! Asiakaspalautuspaketit ja -kirjeet jaetaan meille perille asti.

Kalibrointi suoritetaan samana päivänä, kun laite saapuu toimipisteelle. Takaisin toimitus tapahtuu asiakkaan valinnan mukaan postin tai matkahuollon kautta.

Tarkempia tietoja löydät täältä

Tästä saat osoitekotrin lähetykseen: Osoitekortti

Miksi Dräger alkotesteri kannattaa kalibroida vuoden välein?

Jotta alkometrin osoitustarkkuudesta voitaisiin olla varmoja, on alkometrit kalibroitava ja säädettävä säännöllisesti. Useimmat Dräger alkometrit ilmoittavat laskurilla tai päivämäärällä kauan olisi seuraavaan kalibrointiin aikaa.

Dräger alkotesteri vaatisi korjausta. Miten minun kuuluu toimia?

Useimmat varaosat ja korjaukset löytyvät suukappaleet ja varusteet otsikon alta. Korjaukset tehdään toimipisteellämme Lahdessa. Laitteen voi toimittaa korjaukseen tai tuoda toimipisteelle.

Jos laitteessa on muuta vikaa, jota ei listauksessa ole ota yhteyttä puh. 0103207172 tai alkotesterit@autoalarm.fi

Miten pääsen tulostamaan aikaisemmat kalibrointi todistukset?

Aikaisemmat kalibroinnit ja todistukset näkyvät asiakkaan kirjautuessa tililleen. Sieltä todistukset ovat nähtävillä ja tulostettavissa PDF-tiedostona.

Kauanko kalibrointi kestää? Entä jos saavun kalibroimaan toimipisteelle?

Kun Dräger toimitetaan toimipisteellemme kalibrointiin, tehdään kalibrointi samana päivänä ja toimitetaan halutulle takaisintoimittajalle.

Jos saapuu toimipisteelle kalibroimaan Dräger alkometriä saa sen odottaessa tehtyä. Aikaa kuluu noin 10 minuuttia. Toimipisteemme aukioloajat arkisin 8-16.

Dräger alkometri 6820 käyttöohjeet
Alcotest 5000 seulonta alkometri käyttöohjeet
Dräger interlock 7000 alkolukko