Alkotesterit.fi

Laadukkaat Dräger alkotesterit

Valikoimastammme laadukkaat Dräger alkotesterit, alkolukot, kalibroinnit ja suukappaleet ja varusteet. Lisäksi alkotesterien ja alkolukkojen huolto kuuluu palveluihimme.

Mikäli harkitset alkotesterin hankkimista, Dräger laatuun voit luottaa. Kaikki laadukkaat Dräger alkotesterit voidaan kalibroida, kun edullisemmissa laitteissa tätä mahdollisuutta ei aina ole. Laite on säännöllisesti kalibroitava, jotta sen toimintavarmuus säilyy. Kaikkien Dräger alkotesterien kalibrointi onnistuu toimipistellämme odottaessa. Ei ajanvarausta. Vaihtoehtoisesti voit ostaa kalibroinnin verkkokaupastamme ja postittaa alkotesterisi meille verkkokaupan ohjeiden mukaisesti. Kalibroimme laitteen samana päivänä, kun vastaanotamme sen. Postitus takaisin vielä saman päivän aikana!

Yksityishenkilöille suosittelemme Dräger 4000 alkotesteriä. Se on nimenomaan yksityiskäyttöön suunniteltu, pienikokoinen ja helppokäyttöinen. Olennaisena erona muihin malleihin on suukappale. Laitteessa ei ole pilliä, vaan erikoismuotoiltu suukappale. Laitteen mukana suukappaleita tulee kolme. Kaikki Dräger alkotesterit ovat yhtä luotettavia.

Mikäli alkotesteriä on tarkoitus käyttää useammin ja suukappaleiden tarve suurempi, suosittelemme Dräger 6000 alkotesteriä, sillä pillit ovat edullisempia kuin erikoismuotoillut suukappaleet. Dräger 6000 alkotesteri soveltuu erinomaisesti esimerkiksi työmaalle satunnaispuhallutuksiin, A-klinikoille jne.

Työmaalle ja muualle massaseulontaan soveltuu Dräger 5000 seulonta-alkometri. Laitteella saadaan jopa 12 näytettä minuutissa, eikä suukappalekuluja ole. Laite ilmoittaa onko näytteessä alkoholia vai ei. Tarkka promillemäärä saadaan esimerkiksi toisella Dräger alkotesterillä.

Dräger 6820 soveltuu ammattikäyttöön. Laite mittaa jopa tajuttoman potilaan uloshengityksestä alkoholipitoisuuden.

Alkolukkoja on saatavilla Interlock 5000 ja Interlock 7000. Näiden ero on, että Interlock 7000 on tarkoitettu valvottuun ajo-oikeuskäyttöön. Interlock 5000 estää tai sallii ajoneuvon käynnistyksen puhalluskokeen jälkeen. Molemmat alkolukot ovat erittäin nopeita käyttää.

Mies puhaltaa laadukkaaseen Dräger alkotesteriin mitatakseen veren alkoholipitoisuuden. Yksityiseen käyttöön suosittelemme Dräger 4000 alkotesteriä.
Laadukkaat Dräger alkotesterit
Dräger laadukas alkolukko autossa. Dräger alkolukolla kuljettaja ei lähde ajamaan alkoholin vaikutuksen alla. Alkolukko on erittäin nopea käyttää.
Dräger alkolukot

Voit tutustua Dräger Suomen sivuille täältä